Biologische Groenbemester- Gele mosterd

Productbeschrijving

Biologische groenbemester voor uw tuin nodig?  dan zit u met deze biologische gele mosterd wel goed! Gele mosterd is  een snelgroeiende eenjarige plant. En zeer geschikt als voor biologische groenbemesting. 

Voor zaadwinning (om mosterd van te maken) in april zaaien, de oogst is dan in september. Bij zaaien in maart tot en met augustus: maai de planten voordat deze zaad aanmaakt. Bij zaaien in september zal de plant normaal gesproken geen zaad meer kunnen aanmaken. In de winter vriest gele mosterd dood. Rijafstand 30 cm. Zaaidichtheid: 20 kg/ha.

Respecteer de vruchtwisseling van je moestuin.
Zaai gele mosterd in een kolenvak, en clinderbloemige groenbesters in een peulenvak.

Wat is biologische groenbemesting?

Biologische groenbemesters zijn planten die we gebruiken om de grond te verbeteren. Ze worden over het algemeen na het hoofdgewas gezaaid en zorgen voor een betere bodemstructuur, houden het organische stofgehalte op peil en zorgen voor het vastleggen van stikstof. De zogenaamde vlinderbloemige groenbemesters kunnen zelfs stikstof uit de lucht binden. Deze stikstof komt in het komende moestuinseizoen weer beschikbaar voor je planten. Er zijn ook groenbemesters die effectief zijn tegen schadelijke aaltjes. De voordelen van groenbemesters zijn dus per soort verschillend.


Bestel nu de biologische groenbemester gele mosterd. En profiteer van de voordelen van dit natuurlijk product! 

 


| Meer

Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 2,99
Aantal: Bestellen

Standaard levertijd

3 dagen

Relevante producten
Reviews Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder.

Irrelevante, kwetsende, beledigende of anderszins ongepaste teksten worden niet geplaatst. Hierover is geen discussie mogelijk.

Zodra de review goedgekeurd is, zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews