Bouwpakket nestkast maken van Esschert Design
0 Reviews | Review toevoegen

Altijd al een nestkast willen maken maar heb je geen idee hoe je het kunt doen? Met dit doe het zelf pakket maak je het zelf! Ook leuk voor vaderdag ! :)

Standaard levertijd

3 werkdagen

€ 14,95
Prijs per stuk

 

Het aantal Spaarpunten dat u voor dit product ontvangt is 6
Aantal: 
Bestellen

| Meer

Bouwpakket nestkast maken van Esschert Design.

Altijd al een vogelhuisje willen maken maar heb je geen idee hoe je het kunt doen? Met dit doe het zelf bouwpakket maak je het zelf! 

Met het bouwpakket nestkast maken van Esschert Design maak je heel simpel (met een beetje hulp) een super leuk nestkastje. Ook leuk om kado te doen voor vaderdag! Alles wat je nodig hebt zit in dit pakket. Zoals FSC gekeurd hout met spijkertjes, hamer en een handige tekening die stap voor stap uitlegt hoe je de nestkast zelf kunt maken.

Leuk voor kinderen om zelf in elkaar te zetten en te schilderen en cadeau te geven op vaderdag of gewoon voor jezelf! Het nestkastje is o.a. geschikt voor een koolmees, maar de invlieg-opening is ook geschikt om bijvoorbeeld een ringmus te huisvesten.

Het hout heeft het FSC keurmerk.

 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.