De Wit Cultivator 5 tands essen steel 1400mm

De grond wordt met deze DeWit cultivator 5-tands snel en efficiënt opengewerkt en opschietend onkruid wordt er mee bestreden.

Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 15
Mail me wanneer het product weer op voorraad is

Voorraad :

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Op verlanglijst
 

| Meer

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

De Wit Cultivator 5 tands essen steel 1400mm


De grond wordt met deze DeWit cultivator 5-tands snel en efficiënt opengewerkt en opschietend onkruid wordt er mee bestreden. Ook wordt compost of mest, die eerder over de grond verspreid is, er makkelijk mee ondergewerkt. De Wit Cultivator 5 tands met essen houten handvat lengte 1400mm

Cultiveren in de tuin doe je om de grond los te maken en de beluchting in je tuin te verbeteren. Door een betere beluchting zorg je voor een betere groei van bloemen en planten. Een regenbui is goed voor de tuin, maar zorgt er ook voor dat de grond dicht gaat zitten. Door regelmatig te cultiveren krijgt u een betere groei in uw tuin. Dit is niet alleen belangrijk in de bloementuin, ook in de volkstuin of moestuin is cultiveren belangrijk. DeWit® cultivators worden gemaakt in verschillende uitvoering, met 1, 3 of 5 tanden. De ruimte in de tuin of de border is meestal bepalend welke cultivator u wenst te gebruiken. De scherpe en vakkundig gebogen tanden zijn samen gelast tot een onverwoestbare bodembewerker. De tanden zijn gemaakt van hard staal waardoor een lange levensduur gegarandeerd wordt. De steel van essenhout, is vakkundig verlijmd aan de cultivator. De 5 tanden zijn goed voor het cultiveren van de grond, maar grotere stukken onkruid kunnen ook mooi uit de border geharkt worden.

Sorteren op:

Geen reviews gevonden.

Materiaal
essen hout/Baronstaal
Afmetingen in cm:
154 x 12 x 8,5 cm
Gewicht
820 gram
Merk
De Wit
Laatst bekeken producten
Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen van deze website.