Natuurmonumenten Eekhoorn Woonhuis - FSC hout
0 Reviews | Review toevoegen

Het Eekhoorn woonhuis van Natuurmonumenten is voorzien van twee in- en uitgangen. Het biedt de eekhoorn een snelle ontsnappingsmogelijkheid bij gevaar.

Standaard levertijd

3 werkdagen

€ 59,95
Prijs per stuk

 

Het aantal Spaarpunten dat u voor dit product ontvangt is 28
Aantal: 
Bestellen

| Meer

Het Eekhoorn woonhuis van Natuurmonumenten is voorzien van twee in- en uitgangen.


Dit biedt de eekhoorn een snelle ontsnappingsmogelijkheid bij gevaar. Fraai vormgegeven, degelijk uitgevoerd in vurenhout en afgewerkt met een blanke lak op waterbasis. Hang het Eekhoorn woonhuis in een boom op een hoogte van 3-5 meter, de openingen niet naar zuidwesten gericht.
Dit product is ontwikkeld in samenwerking met Natuurmonumenten. Steeds meer leefgebieden voor eekhoorns verdwijnen. Door het plaatsen van een Eekhoorn woonhuis helpt u deze dieren een handje.

Biedt de Eekhoorns die bij u op bezoek komen ook een plek waar ze hun buikje rond kunnen eten met het voederhuisje van Natuurmonumenten. Overige:
Breedte: 22 cm
Hoogte: 38 cm
Lengte: 38 cm
Materiaal: FSC-hout

Eekhoorns zijn boeiende dieren. De bekende pluimstaart, pluim-oren en hun mooie vacht maakt ze leuk om naar te kijken. In tegenstelling tot veel andere dieren zijn ze overdag actief. U kunt hun gedrag en bewegingen dus goed volgen. In de zomer zijn eekhoorns vooral vroeg in de ochtend en tegen de avond druk in de weer. Daartussenin houden ze een middagslaapje. In de winter zijn eekhoorns maar enkele uren per dag actief. De rest van de tijd rusten of slapen ze in een lekker warm nest.

 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.