€ 59,95
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Het Eekhoorn woonhuis van Natuurmonumenten is voorzien van twee in- en uitgangen.


Dit biedt de eekhoorn een snelle ontsnappingsmogelijkheid bij gevaar. Fraai vormgegeven, degelijk uitgevoerd in vurenhout en afgewerkt met een blanke lak op waterbasis. Hang het Eekhoorn woonhuis in een boom op een hoogte van 3-5 meter, de openingen niet naar zuidwesten gericht.
Dit product is ontwikkeld in samenwerking met Natuurmonumenten. Steeds meer leefgebieden voor eekhoorns verdwijnen. Door het plaatsen van een Eekhoorn woonhuis helpt u deze dieren een handje.

Biedt de Eekhoorns die bij u op bezoek komen ook een plek waar ze hun buikje rond kunnen eten met het voederhuisje van Natuurmonumenten. 



Overige:
Breedte: 22 cm
Hoogte: 38 cm
Lengte: 38 cm
Materiaal: FSC-hout

Eekhoorns zijn boeiende dieren. De bekende pluimstaart, pluim-oren en hun mooie vacht maakt ze leuk om naar te kijken. In tegenstelling tot veel andere dieren zijn ze overdag actief. U kunt hun gedrag en bewegingen dus goed volgen. In de zomer zijn eekhoorns vooral vroeg in de ochtend en tegen de avond druk in de weer. Daartussenin houden ze een middagslaapje. In de winter zijn eekhoorns maar enkele uren per dag actief. De rest van de tijd rusten of slapen ze in een lekker warm nest.

 

| Meer


Foto('s):

Opties:

Standaard levertijd

3 werkdagen

€ 59,95
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Reviews


Uw naam
Uw score
Uw review
Review toevoegen

Geen reviews gevonden.
Meer reviews