Green Johanna 330L warmte compostvat
0 Reviews | Review toevoegen

De Green Johanna is een warmte-compostbak met een geperforeerde bodemplaat en de deksel kan worden vergrendeld. De Green Johanna vormt een goed ogend, ergonomisch geheel.

Verzendkosten

€ 17,50 

Standaard levertijd

5-10 werkdagen

€ 199,00
Prijs per stuk

 

Het aantal Spaarpunten dat u voor dit product ontvangt is 98
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

Green Johanna 330L warmte compostvat

 


Green Johanna is een warmte-compostbak gemaakt van donkergroene polyethyleen, doordacht verpakt en op te bouwen met 4 randen die precies op elkaar zijn te bevestigen. Samen met de geperforeerde bodemplaat en het vergrendelbare deksel vormt Green Johanna een goed ogend, ergonomisch geheel.

Green Johanna is geschikt voor jaarrond composteren, bedoeld voor huishoudelijk- en tuinafval en voldoet aan eisen die gesteld worden aan compostbakken voor thuis composteren. Het leegmaken van de compostbak gaat eenvoudig. Het goed werkende ventilatiesysteem ondersteunt het composteringsproces extra.

Kortom, een bijzonder kwaliteitsproduct
De gewenste hoeveelheid lucht die door de compost in de binnenruimte van Green Johanna wordt geleid stelt men in met het vergrendelbare deksel. Het ventilatiesysteem dient om de luchtaanvoer per seizoen af te stemmen. De hogere binnentemperatuur die het proces extra ondersteunt, kan daarmee behouden blijven in de compostruimte. De ronde vorm zorgt voor gelijkmatige verspreiding van de compostwarmte waardoor bovendien geen koude hoeken ontstaan. Schuifdeurtjes aan voor- en achterzijde maken het verwijderen en ledigen van de compostbak gemakkelijk. De geperforeerde bodemplaat met gaten van 4,5 mm doorsnede biedt nuttige wormen de ruimte, maar verhinderd muizen of ratten de toegang. Vanaf de bodemplaat leiden vier interne luchtsleuven de lucht naar boven naar het reservoir voorbij de compostpulp. De container wordt op de bodemplaat vastgeschroefd en biedt een zeer goede stabiliteit.

Plaatsingsplek
Plaats Green Johanna op aarde of gras op een groene en beschutte plaats in de tuin. Plaatsing op aarde of gras zorgt ervoor dat wormen gemakkelijk in de container komen door de gaten in de bodemplaat. Wanneer de temperatuur hoger is dan + 30 ° C, keren de wormen terug in de bodem en nemen micro-organismen het afbraakproces in de container over. Het is belangrijk om de inhoud van de verpakking te mengen met ongeveer 1 stuk afval en 2 delen voedselafval voor het verkrijgen van een ​​goed evenwicht in het proces.
 

Afmetingen opgebouwd: 80/54 x 94 (Ø x h in cm)
Afmetingen verpakt in doos: 80 x 80 x 27 (l x b x h in cm)
Gewicht: 11,8 kg
Inhoud: 330 liter
Voorzieningen: roerstok
Kleur: donkergroen
Verpakking: compact verpakt als bouwpakket
Garantie: 2 jaar

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten