Door de uitzonderlijke omstandigheden kunnen levertijden oplopen. We proberen om al onze pakjes binnen de enkele werkdagen te leveren.
In de krant

  11-03-2020     Reacties (0)

In de krant Afgelopen week werden wij benaderd om een advertentie te plaatsen. Actief is een krant die wordt verspreid in Friesland.  Onze advertentie staat op pagina 26 Kijk hier voor de volledige editie:  https://www.actiefonline.nl/reader/21919  

Lees meer

Composteren

Composteren Zelf composteren♻️ In plaats van je groente-, fruit- en tuinafval gescheiden in te leveren, kun je dit ook zelf composteren. Doe je dit goed, dan spaar je energie en verminder je de afvalberg. Als beloning krijg je gratis goede bodemverbeteraar voor de tuin. Wij hebben recentelijk een serie compostvaten opgekomen in het assortiment. Neem eens een kijkje in de webshop. 👍🏼♻️ https://www.tuinspul.nl/Compostvaten Doe je zelf ook aan composteren?  

Lees meer| Meer

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen van deze website.
Webwinkel Keurmerk
Door de uitzonderlijke omstandigheden omtrent het Coronavirus kunnen levertijden oplopen. We proberen om al onze pakjes binnen de enkele werkdagen te leveren. Wij vragen u echter voor uw begrip wanneer u iets langer moet wachten op uw levering. U ontvangt ten alle tijde bericht over de status van uw verzending.