Door de uitzonderlijke omstandigheden kunnen levertijden oplopen. We proberen om al onze pakjes binnen de enkele werkdagen te leveren.
Regentonnen

Waarom een regenton?


Bij een regenton heb je misschien een ouderwets beeld. Heb je dat echt nog wel nodig? Ja, juist! Waarom? Wij zetten de voordelen even op een rijtje.

1. Extremer weer

Wij hebben steeds vaker te maken met korte, hevige regenbuien met veel water. Hierdoor kan het water niet snel genoeg in de bodem zakken, waardoor er steeds vaker wateroverlast door onstaan.
Het plaatsen van een regenton kan daarom helpen een gedeelte van het water op te vangen.

Daarnaast krijgen we ook steeds vaker te maken met langere periodes van droogte, waardoor er ernstige waterschaarste ontstaat zoals in de zomer van 2018 het geval was. Het opvangen van regenwater is dus een slimme zet om ook in tijden van droogte je planten te voorzien van water, aangezien het sproeien door het water tekort juist werd afgeraden. 

Voor meer tips lees onderin de pagina verder...

Bezig met laden...
  • local_shipping gratis bezorgd vanaf € 65,-
  • shopping_cart Altijd beschikbaar (24/7)
  • check Online veilig & snel betalen

2. Kostenbesparend

Door water vanuit de regenton te gebruiken voor het bewateren van planten kan er worden bespaart op het gebruik van drinkwater. We weten natuurlijk ook wat het betekent wanneer er minder drinkwater wordt gebruikt: lagere kosten! Heel erg fijn nu je beseft dat drinkwater de komende jaren alleen maar duurder wordt omdat de zuivering lastiger wordt.

3. Goed voor de natuur

Drinkwaterwinning uit grondwater zorgt voor een dalende grondwaterspiegel en dat is niet goed voor de natuur. Door regenwater op te vangen en te gebruiken, verminderen we ons eigen watergebruik. Alle kleine beetjes helpen en met z'n allen bij elkaar scheelt het een hoop.

4. Voor ieder wat wils

Een regenton hoeft geen lomp ding in je tuin te zijn. Het kan een leuke decoratie zijn en je tuin nét die finishing touch geven waaraan het dan nog aan ontbreekt. Er zijn vele leuke soorten en maten. Voor ieder wat wils.| Meer

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen van deze website.
Webwinkel Keurmerk