Sedum kruidenmat

De Sedum-kruidenmat is een vegetatiemat waarbij de Sedumplantjes zijn aangevuld met een variatie aan bloeiende kruiden en heeft een grote aantrekkingskracht op bijen en vlinders en draagt daardoor bij


Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 24
Mail me wanneer het product weer op voorraad is
Op verlanglijst
 

| Meer

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Sedum kruidenmat

De Sedum-kruidenmat is een vegetatiemat waarbij de Sedumplantjes zijn aangevuld met een variatie aan bloeiende kruiden. Dit resulteert in een gevarieerde en kleurrijke vegetatie op het dak. Deze variatie aan vegetatie heeft een grote aantrekkingskracht op bijen en vlinders en draagt daardoor bij aan de verhoging van biodiversiteit. De kruidenmat heeft een iets dikkere substraat laag nodig van 7cm en vereist daardoor een minimale dakbelasting van 120kg/m2.
 

De Sedum-kruidenmat is een vegetatiemat waarbij de Sedumplantjes zijn aangevuld met een variatie aan bloeiende kruiden. Dit resulteert in een gevarieerde en kleurrijke vegetatie op het dak. Deze variatie aan vegetatie heeft een grote aantrekkingskracht op bijen en vlinders en draagt daardoor bij aan de verhoging van biodiversiteit.

Waarmee is een Sedum-kruidenmat beplant? 

De Sedum-kruidenmat wordt beplant met vier tot zes verschillende soorten Sedum en twintig tot vijfentwintig soorten kruiden. De plantjes groeien op een kokosvezelmat en een speciaal ontwikkeld substraat. Bij levering is de vegetatiemat altijd voor minimaal 95% begroeid. De vegetatiematten worden geproduceerd conform FLL richtlijnen.

Installatie en onderhoud 

De Sedum-kruidenmat is toepasbaar tot maximaal 10 graden. Het minimale onderhoud is afhankelijk van de systeemopbouw (één tot drie keer per jaar bemesten).

Sorteren op:

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Laatst bekeken producten
Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen van deze website.