Micosat Druif gebruik je éénmalig bij het aanplanten van de druivenstok. Het bevordert op een natuurlijke manier de groei van de wortels en de gezondheid van je struik. Het verschil zie je terug in de kwantiteit en de kwaliteit van je oogst. Micosat Druif groeit met de stok mee en "werkt" zolang de struik leeft. Daarbij gebruik je (veel) minder minerale voedingssupplementen en ziektebestrijders wat een aanzienlijke besparing oplevert. Per saldo een win-win-situatie.

Kwaliteitsproducten herken je aan een gezonde groei. Optimale opname van voedingsstoffen en goede weerstand tegen ziekten zijn hiervoor essentieel. Gun je pootgoed wat Micosat Druif (Grape) en zie de verbetering van je oogst tegemoet. Micosat Druif (Grape) werd speciaal ontwikkeld voor Italiaanse wijnboeren en wordt op grote schaal gebruikt. De vraag neemt nog altijd toe vanwege het stabiele succes én de duurzaamheid van de toepassing.

MIcosat bestaat uit mycorrhiza (goedaardige wortelschimmels), bacteriën en microben die een symbiose aangaan met het wortelstelsel van de plant. Hierdoor verdikken de wortselstam en de cutilaire waslaag om de wortels en verbetert de wortelstructuur.

Verpakkingen: 1 of 10 kg. Let op!! Zeer veel voordeel bij grote verpakking!! 

Meer informatie op de website van Micosat Nederland
 

| Meer

Video('s): Dé oplossing voor de "fosfaatcrisis"!
Bijlagen:
Opties:
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 44,80
Aantal: Bestellen

Standaard levertijd

5 werkdagen

Voorraad

Relevante producten
Reviews Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder.

Irrelevante, kwetsende, beledigende of anderszins ongepaste teksten worden niet geplaatst. Hierover is geen discussie mogelijk.

Zodra de review goedgekeurd is, zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews