Aquaflora Holiday Watersysteem voor PET-fles (set 3 stuks)
0 Reviews | Review toevoegen

Druppelsysteem voor potten, bakken en hanging baskets. Set van 3 stuks. Schroef er een PET-fles op (tot 2L!!) en je hebt er geen omkijken meer naar! Ideaal voor vakantiegangers!

Standaard levertijd

3 werkdagen

€ 14,50
Prijs per stuk

 

Het aantal Spaarpunten dat u voor dit product ontvangt is 6
Aantal: 
Bestellen

| Meer

De ideale oplossing voor vakantiegangers! De Aquaflora Holiday set van 3 stuks.

Simpel in gebruik. Draai een met water gevulde petfles ( 0,5 tot en met 2 liter fles ) op de Aquaflora, maak een gaatje in de bodem van de fles om te voorkomen dat hij vacuüm trekt en duw de punt in de grond.

Constante en afgemeten bewatering. Door de Aquaflora krijgen planten water via constante druppelirrigatie en met de knop voorop kan de druppelsnelheid worden ingesteld. Dit zorgt er voor dat de wortels niet onder water komen te staan.

Directe bewatering. De Aquaflora levert water direct op de plek waar het moet zijn, namelijk de wortels. Hierdoor ontstaat een effectieve bewatering zonder kans op verspilling of verdamping van het water.

Voor alle potplanten en hanging baskets. De Aquaflora is te gebruiken voor alle soorten planten en alle soorten en maten potten en hanging baskets zowel binnen en buiten.

Materiaal: duurzaam kunststof met een rubberen aansluiting voor de PET-fles.
Merk: Aquaflora

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.