ARS Snoeizaag met houten handgreep. Rond zaagblad.

Fantastische snoeizaag voor de professional en de enthousiaste hobbyist, vervaardigd uit carbon gehard staal. De zaag heeft een spits toelopend, enigszins rond zaagblad. Het blad is voorzien van een super-turbocut tandzetting die er voor zorgt dat het houtafval tussen de tanden beter wordt afgevoerd en de zaag niet vastloopt. Het zaagblad is impuls-gehard voor een lange levensduur.

Voorzien van houten handgreep, het zaagblad is verwisselbaar.
Wordt geleverd met holster. De riemclip van het holster kan links of rechts worden geplaatst, zodat het geschikt is voor rechts- en linkshandigen.

Lengte zaagblad: 30 cm.
Totale lengte: 50 cm.
Gewicht: 420 gram.

Hard verchroomd

Deze methode biedt een hoge hardheid, roestvastheid en duurzaamheid. Het gladde oppervlak voorkomt dat sappen blijven plakken aan het blad, waardoor de maximale prestatie van het ARS gereedschap wordt gewaarborgd.

Impuls gehard

De innovatieve "Impulse Hardening" methode betreft verhitten en koelen van het staal binnen een aantal duizendsten van een seconde, door gebruik te maken van de inslag van stroom met een hoge frequentie. Hierdoor wordt het ARS mogelijk gemaakt om een hardheid te bereiken van 900HV tot 950HV op de Vickerschaal en tegelijkertijd een hoge elasticiteit te behouden. Impuls geharde bladen gaan hierdoor, onder normale omstandigheden, circa drie keer langer mee.

Unieke tandzetting

ARS zaagbladen zijn dunner aan de achterkant van het blad en dikker bij de zaagtanden, wat zorgt voor minimale weerstand. De zaagbladen worden geslepen door volledig geautomatiseerde slijpmachines, om altijd hetzelfde perfecte resultaat te behalen. Door de zeer scherpe tanden en de gepatenteerde slijpmethode, is bij een trekkende zaagbeweging ("Pull-Saw" methode), veel minder inspanning nodig ten opzichte van conventionele snoeizagen.


| Meer

Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 49,00
Aantal: Bestellen

Standaard levertijd

maximaal 3 werkdagen

Voorraad

Reviews Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder.

Irrelevante, kwetsende, beledigende of anderszins ongepaste teksten worden niet geplaatst. Hierover is geen discussie mogelijk.

Zodra de review goedgekeurd is, zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews