UrbanGreen I-Grow
Reviews | Review toevoegen

Weinig tijd, maar toch graag vers en gezond eten? Deze alles-in-1 minituin is compleet zelfvoorzienend. Geschikt voor in de keuken of op de vensterbank. Het heeft een hip design en is een echte eyecat

€ 99,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

UrbanGreen I-Grow

Hoe het werkt
Plaats de bijgeleverde hydrokorrels in de opkweekpotten. Voeg dan het zaaimedium toe en zaai er de gewenste zaden in. De drie potten, met een diameter van 5,8 cm, zijn bedoeld voor het kiemen van alle soorten zaden. Kruiden zijn bovendien geschikt om vanuit de minituin te oogsten. 

Het ideale klimaat
Dagelijks geeft de I-Grow 16 uur licht via de energiezuinige LED verlichting. De hoogte van de lamp is telescopisch te verstellen. Met een simpele touch bediening gaat het licht aan en uit. Elk half uur krijgen de planten vanuit het reservoir automatisch water met voeding toegediend. Kortom: UrbanGreen I-Grow creëert het ideale klimaat voor planten om te groeien. En daar plukt u de vruchten van!

Verkrijgbaar in de kleuren roze, zilver en wit. 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder.

Irrelevante, kwetsende, beledigende of anderszins ongepaste teksten worden niet geplaatst. Hierover is geen discussie mogelijk.

Zodra de review goedgekeurd is, zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews