Vlindertafel
Vlindertafel
Reviews | Review toevoegen

Voedertafel voor vlinders. Wat is er leuker dan vlinders observeren terwijl ze komen eten? Met deze vlindervoedertafel lok je eenvoudig vlinders in je tuin.

Standaard levertijd

3 werkdagen

€ 12,50
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

Wat is er leuker dan vlinders observeren terwijl ze komen eten? Deze vlindertafel heeft een voederplek met “lokstof” en kan met behulp van een lange stok zo in de grond of in een ruime pot worden gezet.
Dier- en kindvriendelijk afgewerkt.
Hoogte: 120 cm;
Doorsnee: Voedertafel Ø 12 cm.

Dit product is gemaakt door mensen met een verstandelijke beperking. Aanschaf betekent steun voor hun dagbesteding!

Waar lok je de vlinders mee?

De vlinders zullen niet komen als je geen voer in je voerbak doet! Vlindervoer maken doe je door water met suiker te mengen. Warm het mengsel op totdat de suiker oplost en laat het afkoelen. Vul de buisjes met het vloeistof. Als je wilt dat de vlinders blijven komen, moet je ervoor zorgendat de buisjes vol blijven. Als dit in orde is, kun je de hele zomer vanaf je loungeset genieten van alle vlinders die je voerbak gebruiken! Zet de vlindervoedertafel in een border met veel bloemen waar vlinders op af komen. 

Tip! laat de vlinders overwinteren in een vlinderkast. Zo kun je niet alleen in de zomer van de vlinders genieten, maar het hele jaar door!

 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder.

Irrelevante, kwetsende, beledigende of anderszins ongepaste teksten worden niet geplaatst. Hierover is geen discussie mogelijk.

Zodra de review goedgekeurd is, zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews