Spork-gereedschap
Spork gereedschappen van De Wit wordt al een aantal jaren geproduceert. De Spork is een stuk tuingereedschap dat een kruising vormt tussen een spade en een vork.
 
Bezig met laden...
  • local_shipping Gratis bezorgd vanaf € 100,- *
  • thumb_up Hoge kwaliteit producten!
  • check Online veilig & snel betalen

Oorspronkelijk is het een uitvinding van de Engelsman Rob Todd. Inmiddels heeft De Wit het gehele Spork assortiment wereldwijd gepatenteerd en mag het uitsluitend door De Wit worden geproduceerd.
Tevreden gebruikers overal ter wereld geven aan dat ze na het gebruik van de Spork niet meer terug willen naar een gewone spade.

De lijn met Spork gereedschappen is inmiddels breed, naast de Spork spade hebben we Spork hakken, Spork schoffels, Spork harken en een hand Spork.

Het gepatenteerde deel van de Spork is de combinatie van de snijkanten met de opengesneden bladen. Door deze snijkanten ontstaat er een bredere snijkant die met minder kracht door de grond en of wortels steekt.

De Spork schoffel is ideaal voor gebruik in harde grond, gravel en grindpaden.

De Spork hark is geschikt voor het verticuteren van gazon, waar een normale verticuteerhark met zijn punten in het gazon vast gaat zitten, neemt de Spork hark alleen het mos mee zonder dat de tanden in het gazon blijven steken.| Meer

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen van deze website.
Accepteer geselecteerde cookies