TUINMATERIAAL EN -ONDERHOUD

TUINMATERIAAL EN -ONDERHOUD

 

Goed gereedschap is het halve werk!

Als je graag in de tuin werkt, wil je dat natuurlijk ook met goed tuingereedschap doen. Tuingereedschap kopen kan je tegenwoordig eenvoudig online doen. Koop je tuinspul snel en eenvoudig online. Van harken tot snoeien en van wieden tot maaien, kwalitatief tuingereedschap is een must. Het is niet verstandig om hierop te bezuinigen, omdat je gereedschap vaak veel te verduren krijgt. Op de langere termijn zul je het verschil in kwaliteit gaan merken, dus wees niet bang om in je tuin te investeren!

Met degelijk gereedschap is het zoveel prettiger werken in de tuin. Bij Tuinspul.nl kun je tuingereedschappen van goede kwaliteit online bestellen. Kwaliteit die tegen een stootje kan en waarvan je jaren plezier kunt hebben. 

Wij hebben een breed assortiment aan tuingereedschap en bieden een snelle levering. Bestel online op Tuinspul.nl uw gereedschap en geniet snel van uw nieuwe mogelijkheden in de tuin. Hieronder vind u onze gereedschap producten.  

Het tuingereedschap van De Wit is verkrijgbaar in vele uitvoeringen. Daarom hebben we een korte uitleg geplaatst: De Wit tuingereedschap 

Het kiezen van de juiste snoeischaar is soms lastig. Een samenvatting van de verschillende Felco's staat hier: Felco snoeischaren
Micosat F Uno - voor bloeiende en vruchtdragende planten
(0)
€ 59,50
Prijs per stuk
Micosat Bomen & Struiken - voor een groot en gezond wortelgestel!
(0)
€ 59,50
Prijs per stuk
Micosat F - Druif - voor sterke struiken en royale oogst!
(0)
€ 59,50
Prijs per stuk
Pokon Hydrokorrels 40 liter
(0)
€ 13,95
Prijs per stuk
ProMix Natural - daktuinen
(0)
€ 34,99
Prijs per stuk
Vragen? Wij helpen je graag!

Vragen? Wij helpen je graag!

Probeem of vraag over een product? Aarzel niet om ons via Whatsapp of via het contactformulier te contacteren.

Stuur je vraag via whatsapp naar:  https://wa.me/ +31613762113

Je kunt ons ook volgen via social media!