De-Wit-Junior

Samen met papa de tuin in. Dat wil toch ieder kind?

Met de De Wit is het mogelijk!  De Wit heeft een Junior-lijn dat speciaal is ontwikkeld voor jonge tuiniers in de leeftijd van 7 tot 10 jaar. 

Ga samen met je (klein)kind plantjes poten, of ga op ontdekkingtocht naar wormen en andere tuininsecten. Met deze De Wit  kan het allemaal!
Geef ze hun eigen tuingereedschap en laat ze hun gang gaan in hun eigen stukje (moes)tuin.

Ook ideaal voor scholen die een moestuintje hebben.

Ga dan samen met je klas in een (moes)tuintje aan de gang. 
 

Junior gereedschap graveren

Heeft een dochter, zoon, neef, nicht, vriend of vriendin die helemaal gek is op tuinieren? Wilt u een origineel cadeau geven? Dan kunt u alleen bij het gereedschap van De Wit met hout kiezen voor een hele leuke toevoeging. Het is namelijk mogelijk om de steel van het junior gereedschap te laten graveren met een tekst of logo. Hiermee wordt het gereedschap heel persoonlijk. Wij rekenen ongeveer 3,50 Euro extra voor deze dienst en kunnen dit snel voor u waarmaken. Hoe werkt dit? Vul uw gewenste tekst in bij de functie 'tekst graveren' bij het product. Mocht het voor ons niet duidelijk zijn wat u wilt laten graveren dan nemen we uiteraard contact met u op. U kunt ook altijd bellen of mailen met onze klantenservice 
Bezig met laden...
  • local_shipping Gratis bezorgd vanaf € 100,- *
  • thumb_up Hoge kwaliteit producten!
  • check Online veilig & snel betalen


| Meer

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen van deze website.