BioKultura

Biologische aarde is een gezonde basis voor de teelt van biologische gewassen.

Biologische potgrond

De biologische potgrond van Bio-Kultura bestaat alleen uit organische grondstoffen. Deze potgrond is ideaal voor het oppotten en verpotten van kamerplanten, potplanten op het terras, balkon en in de tuin. Ook is de potgrond perfect om in te zaaien.

Biologische tuinaarde

De biologische tuinaarde van Bio-Kultura is een hoogwaardige tuinaarde op basis van verschillende soorten compost. De tuinaarde stimuleert het bodemleven, de waterhuishouding en de structuur van je tuin. hierdoor is de tuinaarde van Bio-Kultura heel erg geschik voor de moestuin!

Biologische mestcompost

De biologische mestcompost is een basisbemesting voor het hele jaar. Gebruik het voor je borders, moestuin, rozen en hagen. 
 




Bezig met laden...
  • local_shipping Gratis bezorgd vanaf € 65,- *
  • shopping_cart Altijd beschikbaar (24/7)
  • check Online veilig & snel betalen

De producten van Bio-Kultura kunnen worden afgehaald bij onze locatie in Kollum of kunnen worden bezorgd in een straal van 25 km rond Kollum met uitzondering van de waddeneilanden. Informeer naar de mogelijkheden en de kosten.
 



| Meer

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen van deze website.

Door de aangescherpte maatregelen van de overheid i.v.m. het coronavirus gelden andere levertijden dan normaal.
Ook bij onze leveranciers is het erg druk en hebben te maken met een voorraadtekort. Hou bij het plaatsen van uw bestelling dus rekening met de mogelijkheid dat niet altijd alles (direct) leverbaar is. Voor vragen stuur ons dan een bericht via Klantenservice@tuinspul.nl

Lees hier meer over de actuele levertijden.