Natuurmonumenten Eekhoorn Voederhuis
0 Reviews | Review toevoegen

Eekhoorn voederhuisje Natuurmonumenten - Geniet van acrobatische capriolen die eekhoorns uithalen om bij het voer te kunnen.

Standaard levertijd

3 werkdagen

€ 15,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

Het eekhoorn voederhuisje van Natuurmonumenten is speciaal ontwikkeld voor Eekhoorns.

De eekhoorn is een graag geziene gast op de voedertafels. Behendig hangen ze aan de voedersilo’s, springen meters ver om op de voedertafel te belanden en hebben geen enkele moeite met het optillen van een deksel om bij het begeerde voedsel te komen.

Geniet van acrobatische capriolen die eekhoorns uithalen om bij het voer te kunnen.

Dit product is ontwikkeld in samenwerking met Natuurmonumenten. Fraai vormgegeven, degelijk uitgevoerd in vurenhout en groen afgewerkt.

Bied ook een woning voor de Eekhoorns die bij u op bezoek komen door een woonhuis op te hangen. 


Overige:

Hoogte: 25 cm
Aanal liters: 2,5
Materiaal: FSC-hout

Eekhoorns zijn boeiende dieren. De bekende pluimstaart, pluim-oren en hun mooie vacht maakt ze leuk om naar te kijken. In tegenstelling tot veel andere dieren zijn ze overdag actief. U kunt hun gedrag en bewegingen dus goed volgen. In de zomer zijn eekhoorns vooral vroeg in de ochtend en tegen de avond druk in de weer. Daartussenin houden ze een middagslaapje. In de winter zijn eekhoorns maar enkele uren per dag actief. De rest van de tijd rusten of slapen ze in een lekker warm nest.
 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.