Mezenpot terracotta

Deze vogelpot voor mezen is handgemaakt door een pottenbakkerij en gaat een leven lang mee.

Verzendkosten

€ 7,25 

Standaard levertijd

In bestelling

€ 27,50
Prijs per stuk

Voorraad :

Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 27
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

In deze zeer mooie met de hand gedraaide terracotta vogelpot met bijgeleverde zitstokje zullen in het bijzonder de koolmees, pimpelmees, bonte vliegenvanger en andere kleine holenbroeders zich thuis voelen.

Deze vogelpotten hebben aan de achterkant een opening. Hierdoor is de pot na het broedseizoen makkelijk schoon te maken. Eenvoudig het oude nest eruit halen en met warm water omspoelen. Hang de pot daarna weer op.

Ook ’s winters word er gebruik gemaakt van een vogelpot. Zo wordt het door de vogels gebruikt om in te overnachten of om te schuilen tegen de wind en regen.

Een nestkast hangt u het beste op tegen een muur van het huis of schutting. Een boom gaat natuurlijk ook. Als de opening naar het noorden of oosten is gedraaid is de kans op bewoning het grootst.

De potten worden nog met de hand gemaakt net zoals 300 jaar geleden. De pot wordt op 1200 graden gebakken en is dus waterdicht en vorstbestendig. Met deze zeer decoratieve 17e eeuwse vogelpotten is het erg gezellig een vogelfamilie naast de deur te hebben. Vele van deze kleurrijke en voor leven in de tuin zorgende vogels zijn ideale biologische verdelgers van schadelijke insecten uit uw tuin.


Let op!
Door de breekbaarheid van dit artikel wordt het met grote zorg verpakt. Risico op breuk bij verzending is voor de koper. 

Sorteren op:

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Laatst bekeken producten
Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen van deze website.