Nestkast Mussenvila
0 Reviews | Review toevoegen

De Mussenflat heeft drie woningen omdat Mussen graag bij elkaar zitten. Deze op maat gemaakte nestkast met zinken dak biedt niet alleen de Huismus maar ook de Ringmus, de Koolmees en de Pimpelmees een

Standaard levertijd

3-5 werkdagen

€ 21,95
Prijs per stuk

 

Het aantal Spaarpunten dat u voor dit product ontvangt is 10
Aantal: 
Bestellen

| Meer

Mussenvilla

In geen enkele tuin mag een nestkast ontbreken. Deze basic nestkast met pure materialen biedt Mussen een goede plek om in te nesten en om populaties van deze vogelsoort te behouden of weer terug te krijgen in een gebied. Vroeger was het ondenkbaar dat men een nestkast voor Mussen ophing. Er waren er zoveel en ze vonden altijd wel ergens onderdak. De laatste jaren is de Mussenpopulatie echter drastisch afgenomen en de moderne woningbouw maakt het vinden van een geschikte nestplaats moeilijker. 

De Mussenflat heeft drie woningen omdat Mussen graag bij elkaar zitten. Deze op maat gemaakte nestkast met zinken dak biedt niet alleen de Huismus maar ook de Ringmus, de Koolmees en de Pimpelmees een goede plek om in te nesten. In de winter bewijst de nestkast vaak een goede dienst voor de vogels om te schuilen tegen het slechte weer.

Wist u dat de Koolmees en de Pimpelmees verzot zijn op de eikenprocessierups? Wanneer u een nestkast ophangt kunt u op een natuurlijke manier de eikenprocessierups bestrijden.


Een juiste plaats om de kast op te hangen is een rustige en enigszins beschutte plaats, dus niet pal in de zon of op de regenzijde, met een vrije aanvliegroute voor de vogel. Het najaar is de beste tijd om de nestkast schoon te maken.

Ø 32 mm diameter vliegopening
• 3 seperate nestcompartimenten
• geschikt voor Huismus, Ringmus, Koolmees, Pimpelmees
• te openen via deuren zijkant

 

Productspecificaties

Materiaal: Vurenhout, zink
Formaat: 19,5x17,0x51,0 cm
Gewicht: 2.50 Kg
 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.