ProMix Natural - daktuinen

Speciaal ontwikkelde plantaardige bemesting voor daktuinen, dakterrassen, groene gevels en exclusieve interieurbeplanting.


Verzendkosten

€ 7,25 

Standaard levertijd

5-10 werkdagen

€ 34,99
Prijs per stuk

Voorraad :

Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 34
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

ProMix Natural - daktuinen


Groen Dak Compleet - ProMix Natural is een plantaardige voeding die uniek is in de wereld. Deze voeding is speciaal ontwikkeld voor een sedumdak of groendak. De stofvrije korrels lossen langzaam op in de bodem en geeft voeding in een tijdsbestek van vier maanden. Het is de milieuvriendelijkste voeding ter wereld!

De ProMix Natural is speciaal ontwikkeld voor een specifieke doelgroep; daktuinen, dakterrassen, groene gevels en exclusieve interieurbeplanting. De groene daken worden steeds meer toegepast op diverse projecten en die moeten natuurlijk ook bemest en onderhouden worden. (Te)vaak wordt hier nog kunstmest op gebruikt wat in onze ogen niet correct is. Anderzijds is het geen optie om met een organische meststof deze doelgroep te voeden omdat de bodem zeer minimaal is en dus snel te veel krijgt. Een 100% plantaardige meststof met een zeer gecontroleerde afgifte van vier maanden! Das pas groen!

Een rustige afgifte aan de bodem met een plantaardige bemesting.

Met deze meststof kunt u gemakkelijk een grote oppervlakte bemesten. Wanneer u na gebruik de deksel op de emmer doet dan kunt u het overige deel na vier maanden nogmaals gebruiken.

Waarom in kleine emmertjes?
Heel simpel; de meeste groene daken en plantenbakken kunnen hiermee gedaan worden. Omdat wij specifiek hoveniers leveren en we zo goed mogelijk willen aansluiten op hun klantvragen is voor deze inhoud gekozen. Gemiddeld is één emmer per project dan voldoende. Uiteraard kunnen we ook in grotere verpakkingen leveringen, dit op aanvraag.

Hoe zit het met de geur?
Deze is arm! Positief dus, uw klant zal de bemesting niet ruiken wanneer u dit toepast. Vooral in de interieurprojecten is dat van belang omdat daar geen wind is en daar snel de lucht opgemerkt zal worden.

Kan er meer mee bemest worden dan alleen een groendak of gevel?
Ja. Alles, behalve het gazon. Planten, struiken, bloembakken, enz. is allemaal geen enkel probleem en kunnen met ProMix Natural bemest worden. Een gazon is een specifiek stuk in de tuin die ook speciale aandacht en verhoudingen nodig heeft. Voor op een gazon adviseren wij altijd de ProMix Gazonmest.

Sorteren op:

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Laatst bekeken producten
Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen van deze website.