Retourneren

Heeft u spijt van uw aankoop en wilt u retourneren? 

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via tuinspul@outlook.com dient u het formulier Herroeping ingevuld op te sturen. Kijk hiervoor bij de algemene voorwaarden, artikel 15.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Koper mag de goederen binnen 14 dagen zonder opgaaf van redenen retourneren (afkoelingsperiode), mits de producten ongebruikt en de verpakkingen onbeschadigd zijn. Uitgezonderd zijn maatwerk artikelen. Binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending, wordt het aankoopbedrag overgemaakt. Zie ook: algemene voorwaarden.

Retouradres
Na contact met onze klantenservice, tuinspul@outlook.com, kunt u de producten retour sturen naar het volgende adres:

Postadres:

Tuinspul
Jakob de graafstraat 40
9293 LV Kollumerpomp

Stuur bij voorkeur de producten retour via het postkantoor, u ontvangt dan een verzendbewijs waarmee het mogelijk is om de zending te traceren.

Heeft u vragen omtrent het retour sturen van producten, of twijfelt u ergens over? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag en denken graag met u mee.

Vragen? Wij helpen je graag!

Vragen? Wij helpen je graag!

Probeem of vraag over een product? Aarzel niet om ons via Whatsapp of via het contactformulier te contacteren.

Stuur je vraag via whatsapp naar:  https://wa.me/ +31613762113

Je kunt ons ook volgen via social media!