Door de uitzonderlijke omstandigheden kunnen levertijden oplopen. We proberen om al onze pakjes binnen de enkele werkdagen te leveren.

Over ons

Foto
Sinds mei 2019 is Tuinspul overnomen door Tuinonderhoud Bijma

Wij zijn Erik en Margriet Bijma en hebben sinds begin 2010 onze hobby laten uitgroeien tot ons vak en zijn destijds begonnen met Tuinonderhoud Bijma. Tuinonderhoud Bijma is een jong bloeiend bedrijf gevestigd in Noordoost Friesland.

Bij ons bent u aan het juiste adres voor het onderhouden van uw tuin. Ook voor tuinaanleg, boomverzorging, minitrekker-werkzaamheden en milieubewust onkruidbeheer kunt u bij ons terecht. 

Tuinspul is opgericht in 2007 en is een speciaalzaak in tuinartikelen. We richten ons op mensen die graag actief met tuinieren bezig zijn, en hebben uitgebreid (maar niet uitsluitend!) aandacht voor de moestuin. Ook vinden wij het belangrijk om aandacht te geven aan biodiversiteit. Zo zijn er verschillende biologische bloemzaden bij ons te verkrijgen zodat de vlinders en bijen niet vergeten worden. Vogelzaden en vogelhuisjes voor diverse vogelsoorten zijn ook onderdeel van ons assortiment.

Natuurlijk voor de tuin: wij kiezen voor een duurzame, biologische benadering van tuinieren. Geen gemotoriseerd gereedschap, geen bestrijdingsmiddelen op basis van gifstoffen, geen kunstmest. We werken zoveel mogelijk met gerecyclede en recyclebare verpakkingen en producten. Artikelen met een ecologisch keurmerk krijgen van ons de voorkeur. Ons motto is: tuinieren met respect voor de omgeving en de natuur!| Meer

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen van deze website.
Webwinkel Keurmerk
Door de uitzonderlijke omstandigheden omtrent het Coronavirus kunnen levertijden oplopen. We proberen om al onze pakjes binnen de enkele werkdagen te leveren. Wij vragen u echter voor uw begrip wanneer u iets langer moet wachten op uw levering. U ontvangt ten alle tijde bericht over de status van uw verzending.