Over ons

Foto
Sinds mei 2019 is Tuinspul overnomen door Tuinonderhoud Bijma

Wij zijn Erik en Margriet Bijma en hebben sinds begin 2010 een bloeiend hoveniersbedrijf Tuinonderhoud Bijma gevestigd in Noordoost Friesland. Doordat wij naast Tuinspul ook een hoveniersbedrijf hebben weten wij uit praktijk ervaring hoe gereedschappen en ander tuinspul werken. Voor adcies kunt u met ons contact opnemen.


Over Tuinspul
Tuinspul is opgericht in 2007 en is een speciaalzaak in tuinartikelen.
Sinds mei 2019 hebben wij Tuinspul overgenomen. We richten ons op mensen die graag actief met tuinieren bezig zijn, en hebben uitgebreid (maar niet uitsluitend!) aandacht voor de moestuin. Ook vinden wij het belangrijk om aandacht te geven aan biodiversiteit. Zo zijn er verschillende biologische bloemzaden bij ons te verkrijgen zodat de vlinders en bijen niet vergeten worden. Vogelzaden en vogelhuisjes voor diverse vogelsoorten zijn ook onderdeel van ons assortiment.

90% van de artikelen hebben wij op voorraad op onze bedrijfslocatie. De overige 10% zijn producten die door middel van een samenwerking met leveranciers uit Nederland kunnen worden aangeboden aan u . 

Ook werken wij samen met een sociale werkplek. Deze gedreven jongens maken voor ons insectenhotels en vogelnestkasten.
 

Natuurlijk voor de tuin: wij kiezen voor een duurzame, biologische benadering van tuinieren. Geen gemotoriseerd gereedschap, geen bestrijdingsmiddelen op basis van gifstoffen, geen kunstmest. We werken zoveel mogelijk met gerecyclede en recyclebare verpakkingen en producten. Artikelen met een ecologisch keurmerk krijgen van ons de voorkeur. 

Ons motto is: tuinieren met respect voor de omgeving en de natuur! | Meer

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen van deze website.
Accepteer geselecteerde cookies