Over ons

Foto
Sinds mei 2019 is Tuinspul overnomen door Tuinonderhoud Bijma

Wij zijn Erik en Margriet Bijma en hebben sinds begin 2010 onze hobby laten uitgroeien tot ons vak en zijn destijds begonnen met Tuinonderhoud Bijma. Tuinonderhoud Bijma is een jong bloeiend bedrijf gevestigd in Noordoost Friesland.

Bij ons bent u aan het juiste adres voor het onderhouden van uw tuin. Ook voor tuinaanleg, boomverzorging, minitrekker-werkzaamheden en milieubewust onkruidbeheer kunt u bij ons terecht. 

Tuinspul is opgericht in 2007 en is een speciaalzaak in tuinartikelen. We richten ons op mensen die graag actief met tuinieren bezig zijn, en hebben uitgebreid (maar niet uitsluitend!) aandacht voor de moestuin. Ook vinden wij het belangrijk om aandacht te geven aan biodiversiteit. Zo zijn er verschillende biologische bloemzaden bij ons te verkrijgen zodat de vlinders en bijen niet vergeten worden. Vogelzaden en vogelhuisjes voor diverse vogelsoorten zijn ook onderdeel van ons assortiment.

Natuurlijk voor de tuin: wij kiezen voor een duurzame, biologische benadering van tuinieren. Geen gemotoriseerd gereedschap, geen bestrijdingsmiddelen op basis van gifstoffen, geen kunstmest. We werken zoveel mogelijk met gerecyclede en recyclebare verpakkingen en producten. Artikelen met een ecologisch keurmerk krijgen van ons de voorkeur. Ons motto is: tuinieren met respect voor de omgeving en de natuur!| Meer

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen van deze website.
Webwinkel Keurmerk
Vakantie periode 

Tijdens de bouwvak is het helaas niet mogelijk om gereedschap te graveren.

Door de extreme drukte van de afgelopen periode kan het zijn dat wij niet alles op voorraad hebben van DeWit. Na de bouwvak vakantie kunnen wij onze voorraad weer aanvullen. 

Alvast bedankt voor uw begrip.