Over ons

Foto
Sinds mei 2019 is Tuinspul overnomen door Tuinonderhoud Bijma

Wij zijn Erik en Margriet Bijma en hebben sinds begin 2010 onze hobby laten uitgroeien tot ons vak en zijn destijds begonnen met Tuinonderhoud Bijma. Tuinonderhoud Bijma is een jong bloeiend bedrijf gevestigd in Noordoost Friesland.

Bij ons bent u aan het juiste adres voor het onderhouden van uw tuin. Ook voor tuinaanleg, boomverzorging, minitrekker-werkzaamheden en milieubewust onkruidbeheer kunt u bij ons terecht. 

Tuinspul is opgericht in 2007. Sinds 2015 is het onderdeel van Combs Garden. Onder leiding van Hetty is Tuinspul uitgegroeid tot een toonaangevende webshop voor tuinders. Helaas is door diverse prive redenen een eind gekomen aan Hetty haar reis met Tuinspul.nl en gaat zij nu verder met haar passie voor kunst. 

Tuinspul is een speciaalzaak in tuinartikelen. We richten ons op mensen die graag actief met tuinieren bezig zijn, en hebben uitgebreid (maar niet uitsluitend!) aandacht voor de moestuin. Ook vinden wij het belangrijk om aandacht te geven aan biodiversiteit. Zo zijn er verschillende biologische bloemzaden bij ons te verkrijgen zodat de vlinders en bijen niet vergeten worden. Vogelzaden en vogelhuisjes voor diverse vogelsoorten zijn ook onderdeel van ons assortiment.

Natuurlijk voor de tuin: wij kiezen voor een duurzame, biologische benadering van tuinieren. Geen gemotoriseerd gereedschap, geen bestrijdingsmiddelen op basis van gifstoffen, geen kunstmest. We werken zoveel mogelijk met gerecyclede en recyclebare verpakkingen en producten. Artikelen met een ecologisch keurmerk krijgen van ons de voorkeur. Ons motto is: tuinieren met respect voor de omgeving en de natuur!



| Meer