Bijenkast met observatie venster (educatief)
0 Reviews | Review toevoegen

Bijenkast met observatie venster (educatief) voor solitaire bijen. In de kast zitten doorzichtige pijpjes waardoor het legsel goed te zien is.

Standaard levertijd

3 werkdagen

€ 23,50
Prijs per stuk

 

Het aantal Spaarpunten dat u voor dit product ontvangt is 11
Aantal: 
Bestellen

| Meer

 Het gaat slecht met de bijen, dus help ze met deze metselbijenkast.

Naast de verschillende soorten honingbijen, die leven in volkeren, kent Nederland nog zo'n 200 soorten solitaire bijen. Zij zijn van essentieel belang voor de bestuiving van fruit, bloemen en andere gewassen. Zet daarom stuifmeelrijke planten in je tuin voor voeding, en hang een metselbijenkast op als nestgelegenheid.

In deze observatiekast met transparante pijpjes kun je goed de ontwikkeling van de eitjes tot larfjes tot kleine bijtjes volgen.


Hang de kast op een zonnige plaats, bijvoorbeeld aan een zuid- of westmuur. De bijen hebben warmte nodig om tot ontwikkeling te komen.

Succes verzekerd, u zult onder andere de volgende bijen in actie zien: roze metselbij, behangersbij, wolbij en slobkousbij.

En... echt waar, ze steken niet!

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.