Door de uitzonderlijke omstandigheden kunnen levertijden oplopen. We proberen om al onze pakjes binnen de enkele werkdagen te leveren.
Aarde-en-mest

Een vruchtbare bodem is goed voor het milieu

Micosat F voor een gezond wortelgestel


 
Wij zijn ervan overtuigd dat de bodem de basis is van alles wat je wilt doen. Of het nu gaat om de aanplant van een boom, of voor het telen van groente en fruit.
Want aarde die goed behandeld wordt, levert gezonde, smakelijke en biologische producten op. Die zijn lekker, vol van leven en goed voor je lichaam en geest.

Teelt uit de volle grond is gezond!

Biologische groenten en fruit groeien in de volle grond in een rustig, natuurlijk tempo en kunnen via hun wortels alle beschikbare voedingstoffen uit de vruchtbare bodem opnemen.

Ze zijn rijker aan vitaminen en mineralen dan voeding die is geteeld op een uitgeputte bodem of op substraat. Het nitraatgehalte is lager en er zijn geen residuen van bestrijdingsmiddelen en pesticiden in aanwezig. Dat is goed nieuws, met name voor kinderen die al snel te veel van deze stoffen binnenkrijgen. Wat je er niet op spuit, krijg je ook niet binnen. Biologische groenten zijn daarom aantoonbaar gezonder en ze smaken bovendien echt lekkerder
Bezig met laden...
  • local_shipping Leveringen 3 - 5 werkdagen
  • access_time Altijd beschikbaar (24/7)
  • thumb_up Online veilig & snel betalen

Biologische aarde is een gezonde basis voor de teelt van biologische gewassen.

Biologische grond en aarde van Biokultura| Meer

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen van deze website.
Webwinkel Keurmerk